Websites

Websites

Wat we doen | websites

Websites

Een bestaande website restylen, een nieuwe ontwerpen en realiseren of puur advisering of redactie? Fresh  focus heeft jarenlange ervaring op het gebied van websites. Of het nu gaat om een landingspagina of een complete webwinkel; wij zetten graag onze schouders eronder. Waarbij de totale huisstijl, bedrijfsdoelstellingen en –wensen van belangrijke waarde zijn. Gaat het om toptaken, (product)verkoop of publieksinformatie? Dit speelt een grote rol bij het ontwerp én bij de keuze van de bouwer.

Content en online marketing

Naast een doeltreffend ontwerp draait het om waardevolle content. SEO/SEA en webrichtlijnen voor overheidscommunicatie spelen hierbij een belangrijke rol. Fresh focus heeft hierin jarenlange ervaring en is dé partij bij het creëren, (her)schrijven, vullen en onderhouden van de content op de website. En wij maken er werk van om ervoor te zorgen dat jouw website gevonden wordt! Wij doen dit op maandelijkse basis voor verschillende opdrachtgevers.
En wil je periodiek een uitdraai van je Google Analytics resultaten, met daarbij een gedegen advies? Ook daarin kunnen wij je ontzorgen.

Meer weten over ons werk?

Uiteraard zijn we trots op ons werk! Hieronder een kleine greep uit de websites die wij gebouwd en/of ingericht hebben:

Uitgelicht werk

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl