Social media

Social media

Wat we doen | social media

Social media

Social media is een van de snelste kanalen om in contact te komen en blijven met je doelgroep. Van Instagram, Facebook, Pinterest, YouTube, LinkedIn tot SnapChat… Wil je interactie? Zet dan zeker social media in. Daarbij is de juiste aanpak natuurlijk onmisbaar. Welke strategie zit erachter jouw post? Welke kanalen zijn voor jullie slim om te gebruiken en hoe onderhoud je deze kanalen effectief? Hoe krijg je de interactie op gang en hoe ga je om met mogelijke kritische uitingen over jouw merk of organisatie?

social media als marketinginstrument

Met een sterke strategie en contentplanning en goede webcareafspraken kun je social media succesvol inzetten als marketinginstrument.  De communicatieadviseurs van fresh focus adviseren en begeleiden bij jouw totale social media aanpak. Van het opzetten en inrichten van de juiste kanalen tot het monitoren van de conversaties en analyseren van de statistieken. De social media geheel uitbesteden bij fresh focus is ook een mogelijkheid; veel opdrachtgevers hebben hiervoor gekozen.

Wij highlighten jouw boodschap, ook op social media!

Uitgelicht werk

Wat anderen over ons schrijven

Bedrijfskring Lelystad

We werken als Bedrijfskring Lelystad al jaren naar volle tevredenheid samen met fresh focus. fresh focus is een belangrijke schakel in de communicatie naar onze leden en soms is snelheid nodig, vanwege het inspelen op actualiteiten. Die snelheid maar ook het meedenken en de persoonlijke benadering en maken de samenwerking tot een echt partnerschap.

Sandra Kamp, directeur BKL

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl