Projecten

Projecten

Wat we doen | projecten

Projecten

Alle projecten vragen om sterk projectleiderschap. Wij trekken hierin samen op met de klant en onderlinge afstemming is hierin cruciaal. Het sturen op de planning, het aansturen van de projectleden en het opleveren van het project naar tevredenheid is ons op het lijf geschreven. Maar ook het ophalen van input en het meenemen van betrokkenen is hier onderdeel van. Wij verzorgen voor veel opdrachtgevers projecten voor korte of langere duur. Denk aan het in de markt zetten van een nieuw product of merk of een extra boost geven aan een al lopend project; geen probleem voor fresh focus!
We werken vanaf kantoor of vanaf jouw organisatie, maar net wat gewenst is. Om het project goed gedragen te krijgen is het belangrijk om hierin korte lijnen te houden.
Na oplevering van het project, wordt het uiteraard goed overgedragen en onderdeel van het ‘lopende werk’. Daar stopt het vaak niet, als vraagbaak staan we altijd stand by. Soms vraagt een oplevering om een lancering of introductie met extra aandacht waar communicatieondersteuning bij nodig is. Ook daarvoor zetten wij ons in.

Benieuwd?

Voor verschillende opdrachtgevers werken we aan uiteenlopende projecten. Kort- en langlopend, op uur- en op maandbasis. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden!

Uitgelicht werk

Wat anderen over ons schrijven

Windplanblauw

Tessa Felix WindUnie: “fresh focus is een veelzijdig bureau dat ons ondersteunt bij de organisatie van evenementen, communicatie (van social media tot blogs en van nieuwsbrieven tot persberichten) en de vormgeving van onze producten. Wij werken al bijna twee jaar ontzettend prettig met ze samen. Ze zijn betrokken, komen met leuke, creatieve oplossingen op maat en leveren goede kwaliteit. De vaste medewerkers waar ik mee samenwerk beschouw ik als volwaardige leden van mijn team.” 

Gemeente Lelystad

Carolien Gase, Senior acquisiteur EZ: “Wij zijn super tevreden met fresh focus! We werken al geruime tijd met hen samen en zij zijn als communicatiebureau altijd creatief, resultaatgericht en down-to-earth en daarom past dat zo goed. Kortom een vindingrijk bureau met een no-nonsense mentaliteit.”

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl