Ontwerpen

Ontwerpen

Wat we doen | ontwerpen

fresh focus ontwerpt

Het begint met een goed gesprek en een creatief concept. We duiken in het onderwerp, maken het ons eigen, werken stijlen uit en verfijnen dit zodat het gaat leven. Een nieuwe campagne, een unieke huisstijl, een product, zoals een website… wij ontwerpen het graag.
Maar niet alleen een totaalconcept, ook wanneer het gaat om een product binnen de bestaande huisstijl zijn wij graag de partij. Ook als er behoefte is aan een frisse kijk op de bestaande middelen of een aanvulling op het assortiment. Wij maken ons de stijl snel eigen en komen graag met originele ideeën.

Uitgelicht werk

Wat anderen over ons schrijven

RSD Kromme Rijn Heuvelrug

Jellinka Kuik: “Wij werken nu enkele jaren samen met fresh focus. En naar volle tevredenheid. Eén van hun eerste opdrachten voor ons, was het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Een schot in de roos! fresh focus weet de wensen van de klant goed te vertalen naar innovatieve en bruikbare communicatiemiddelen. Geeft eerlijk advies. Er is hen nooit iets te gek of te veel. Kortom: een bijzonder prettige samenwerking met een bureau dat z’n vak verstaat.”

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl