Infographic

Infographic

Wat we doen | infographic

Infographic

Visualiseren, dat is het sleutelwoord bij infographics. Wat wil je vertellen en hoe zorg je ervoor dat het kort en bondig wordt. Denk in sleutelwoorden en beelden. Het helpt je om te focussen en de informatie te structureren. We hebben namelijk de neiging om altijd te veel te willen zeggen. Door simpelweg te illustreren geven we de informatie een gezicht en blijft het beter hangen..
Illustraties kunnen als toevoeging in een folder of beleidsstuk worden gebruikt. Maar we kunnen ook infographics maken waarbij het geheel juist bestaat uit illustraties, die samen een verhaal vertellen. 

Interactief of gedrukt

Infographics trekken de aandacht en vertellen in één oog opslag het verhaal. We maken diverse infograpics die we bijvoorbeeld als kaart, flyer of poster aanbieden. Maar ook een levensgrote tijdlijn is een mogelijkheid. En digitaal natuurlijk: een interactieve infographic houdt het beeld ‘clean’ en overzichtelijk, maar biedt wel door de linkjes allerlei achtergrondinformatie.

Uitgelicht werk

Wat anderen over ons schrijven

Sportbedrijf Lelystad

Jolijn van Valkengoed: “Sportief, creatief, snel en met de puntjes op de ï! Bij fresh focus staan ze altijd voor je klaar. Altijd bereikbaar per mail of telefonisch. Zelfs tegen een super snelle klus zeggen ze altijd ja en regelen ze dat het op tijd weer binnen is en nog belangrijker… Dat het er fris, goed en mooi uitziet en de look & feel altijd past bij onze organisatie en huisstijl. Kortom, een super sportieve samenwerking voor alles wat met communicatie te maken heeft!

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl