Communicatie

Communicatie

Wat we doen | communicatie

fresh focus communiceert

Communiceren zit in ons DNA. Wij adviseren je graag om de juiste route te bewandelen en helpen je de weg uit te stippelen. De basis is een goede communicatiestrategie en –aanpak, waarbij we de input tijdens werksessies of een kernachtige brainstorm ophalen.

De vertaling zit ‘m in de uitvoering. Wat vinden we belangrijk en waarom? Wie is onze doelgroep en hoe gaan we de boodschap verpakken richting dit publiek? Kortom, wat gaan we doen om de boodschap over te brengen en de doelgroep te bereiken?

Communicatieadvies nodig?

Diverse opdrachtgevers maken gebruik van onze communicatie-expertise. Op projectbasis, voor een campagne of een rond een thema. Informeer naar de mogelijkheden!

Uitgelicht werk

Meerinzicht

Karel Hamstra, directeur bedrijfsvoering: “Fresh focus heeft in de persoon Sanne van Ommen in de periode 2015-2018 een waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Meerinzicht (het samenwerkingsverband van Ermelo  Harderwijk en Zeewolde). Sanne verzorgde in die periode de interne en externe communicatie op verschillende onderdelen, van organisatie ontwikkeling tot de dienstverlening en van strategisch meedenken tot het uitvoeren ervan.  

Hierbij heb ik Sanne leren kennen als een enorm betrokken collega, die in een zeer veranderende omgeving goed overzicht hield en daardoor in staat was de juiste prioriteiten te stellen om zo binnen de beschikbare tijd de juiste zaken op te pakken en daarbij voor creatieve, kwalitatief goede inhoudelijke invulling te verzorgen met oog voor de medewerker en klant!”

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl