Up-to-date

Weet je wat zo leuk is om te merken: dat klanten gaan vragen waar onze kalender blijft! Kijk, dat is een mooi signaal dat dit old-school communicatiemiddel gewoon nog prima werkt. Tuurlijk is de digitale agenda, die we allemaal delen met elkaar, handig in gebruik om even snel een afspraak in te maken. Maar een prettig overzicht heb je daar niet in. Het fijne van de bureaustaander is juist de schematische planning van de dagen.

En hebben we niet allemaal overzicht nodig in onze werkzaamheden? We maken lijstjes van alle dingen die we nog moeten doen. De één doet dit digitaal, de ander schrijft het op papier. Call me old fashioned, maar ik heb nog altijd een (mooi) opschrijfboekje waar ik alles in opteken. Inclusief datum. En dit is precies wat we ook meegeven aan onze creatieve stagiaires: schrijf alles op!

Picture this: een stagiaire krijgt een opdracht. Wat voor de meeste van hen geldt: het is lastig om feedback te vragen. Dus daar zit al een bepaalde lading achter. Wanneer je over de drempel bent gestapt, krijg je een reactie te horen op hetgeen je gemaakt hebt. Maar zodra je weer terugloopt naar je plek, ben je alles vergeten…! Juist, omdat het zo ‘spannend’ is, gaat veel langs je heen. Dus, neem je blocnote mee en schrijf alles op. Dat is een leerproces en dan zijn ze bij fresh focus aan het juiste adres.

Als erkend leerbedrijf hebben we elk half jaar 1 of 2 creatieve studenten van de Cibap of Landstede. Tevens hebben we nauwe banden met hogeschool Windesheim om een groep studenten in te zetten voor het doen van onderzoek. Voordeel is dat deze studenten vrij solo aan het werk kunnen en met gedegen adviezen op de proppen komen. En daar worden wij erg enthousiast van. De creatieve studenten daarentegen worden binnen een half jaar echt onderdeel van ons team en die opbloei is zo mooi om te zien. Fijn om hun te mogen begeleiden naar een werkend bestaan. Ook beoordelen we regelmatig de afstudeeropdrachten van 4e jaars Cibapstudenten. Als extern expert zien we de eindschouw van de student en geven we onze feedback. Fantastisch om te doen!

Maar, nu iedereen weer helemaal up-to-date is door onze kalender kunnen we met een gerust hart 2020 achter ons laten. Op naar een jaar waarin we hopelijk snel elkaar weer meer fysiek kunnen opzoeken. Daar proosten we op!

Cheers.

Benieuwd naar ons werk? Kijk eens in ons portfolio.

fresh focus werkt o.a. met ...

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl