Uitbreiding team fresh focus

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste content specialist die graag de handen uit de mouwen steekt. Iemand die ervan houdt dat geen dag hetzelfde is, en graag zijn of haar steentje bijdraagt om de projecten tot een goed resultaat te brengen. 

Bij ons werk je aan creatieve opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Daardoor is geen enkele dag hetzelfde. Werk je de ene dag aan het uitrollen van een social media campagne, dan werk je de andere dag aan het opmaken en versturen van een digitale nieuwsbrief die bij tig geïnteresseerde ontvangers in de mailbox komt. Als bureau staan wij altijd klaar voor onze klanten. Dat vraagt flexibiliteit en tegelijkertijd een goed overzicht in je werk en controle over je planning. Snel even al je aandacht voor het redigeren van een tekst die een klant vandaag nog wil delen en tegelijkertijd de contentkalender voor social media opzetten voor de komende maand, daar draai jij je handen niet voor om.

Met jouw enthousiaste inzet en nauwkeurigheid, ben jij in deze functie de rots in de branding voor de communicatieadviseurs bij de uitvoering van de communicatieplannen en strategieën. Met jouw focus op scherpe content ben je van waarde voor fresh focus en onze klanten.

Naast al dat harde werken is er ook ruimte voor gezelligheid. Elke dag lunchen we als team met z’n allen samen en er is altijd tijd voor een grapje of gewoon even sparren. Ons bureau is continu in beweging en altijd verrassend. Dus zoek jij een baan waar jij je ambities kwijt kunt in een creatieve en gezellige omgeving? Join our team en solliciteer voor 15 september a.s.!

fresh focus werkt o.a. met ...

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl