Even bijtanken

De zomerperiode… de tijd bij uitstek om ruimte te maken in je hoofd en op je bureau… om na te kunnen denken over nieuwe creatieve uitspattingen en strategische concepten. Niet omdat het per se rustiger is in de zomer… maar vaak ben je er even tussenuit geweest en heb je daardoor nieuwe inspiratie, ingegeven door nieuwe kennis of een andere omgeving. Iedereen heeft het nodig om even bij te tanken.

De huidige situatie rondom Corona maakt dat misschien wat lastig of vraagt om er op een andere manier mee om te gaan. Je geplande vakantie is bijvoorbeeld niet doorgegaan, je hebt besloten om in Nederland of zelfs thuis te blijven of je neemt helemaal geen vrij omdat het nu niet uitkomt. Neem in dat geval gewoon af en toe een pauze, zoek collega’s of vrienden op (al dan niet digitaal), ga een middagje naar het bos of strand met de kinderen, speur op Internet naar toffe webinars en andere leuke workshops… probeer op deze manier op te laden. Je zult zien dat het helpt!

Bij fresh focus zijn we allemaal op verschillende tijden vrij geweest of op dit moment nog op vakantie. We werken in een wisselende bezetting gewoon door aan uiteenlopende opdrachten. We zien elkaar op gepaste afstand op kantoor en we zien onze klanten digitaal en soms live. Daar worden we blij van, van die momenten dat dat kan. We blijven uiteraard voorzichtig en dwingen onszelf om vooral fit en energiek te blijven. En om er net als alle andere jaren, ook na de zomer weer te staan voor onze opdrachtgevers. Met doeltreffende concepten, originele ontwerpen en pakkende content!

Benieuwd naar ons werk? Kijk eens in ons portfolio.

fresh focus werkt o.a. met ...

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl

fresh focus

De Schans 19-45

8231 KA lelystad

T. 0320 25 88 79

E. info@freshfocus.nl